Natalia,Dżeki i Luna
Witam!Mam na imie Natalia,mam 14 lat i pieska shih tzu :smt060 a niedługo dołączy do nas drugi(Luna Czarny Terier Rosyjski ).Mam jeszcze chomika którego musze bronić bo siostra chce go spuścić w toalecie Interesuje się ogólnie zwierzakami a najbardziej shihtzakami i Czarnymi Terierami Rosyjskimi, uwielbiam kryminalistyke ,strzelanie :smt067 :smt070 i sztuki walki-ćwicze aikido.Mój pies jest kochanym psem zaczepno-obronnym :kijemgo: ,on zaczepia ja go bronie jak potrzebuje się poprzytulać wskakuje na kolana i łasi się jak kot,ale po chwili schodzi.Jest strasznym leniuszkiem,nie ruszy się z miejsca jak nie widzi smakołyka.
No tło jakby podstawione.
Magda a ja mam twoją fotke z Robem u Ciebie na łóżku :d
Zdolna jestem udało mi się
Ale spokojnie, oni nic tam nie robili tylko siedzieli bo to sa jedni wielcy wrogowie tylko nei wiem jak oni sie razem na tej fotce wzieli.
Gorsze rzeczy sie na wycieczce działy...Grali w butelke na całowanie.... My nie grałysmy tylkio patrzałysmy ale zabawnie było-magda chciała sie przyłączyć ale ja nie zdradze mojego chłopa,ja sie całuje tylko z Dżekusiem
Magda a ja mam twoją fotke z Robem u Ciebie na łóżku :d
Zdolna jestem udało mi się
Ale spokojnie, oni nic tam nie robili tylko siedzieli bo to sa jedni wielcy wrogowie tylko nei wiem jak oni sie razem na tej fotce wzieli.
Gorsze rzeczy sie na wycieczce działy...Grali w butelke na całowanie.... My nie grałysmy tylkio patrzałysmy ale zabawnie było-magda chciała sie przyłączyć ale ja nie zdradze mojego chłopa,ja sie całuje tylko z Dżekusiem