Problem z Luną
-
Dzięki bardzo!!!Nie macie pojęcia jak ja się cieszę że leczenie skutkuje!!!Mam nadzieję jeszcze dwa tyg i moje życie wróci do normy czyli zabiorę dzieci do domu,psy będą zdrowe a ja nie będę ciągle bała się że się zarażę albo ktoś kto mnie odwiedza i wreszcie będę mogła wykąpać i uczesać psy bo wygladają okropnie a Figo ma takie kołtuny że chyba będę musiała go ostrzyc!!!
Co do weta to nie chcę go chwalić przedwczesnie ale po tych dwóch wizytach mam do niego wieksze zaufanie niż do weta ktory leczył Figusia przez te kilka mies!!!No i jeszcze nie widziałam żeby psy tak sie łasiły do weta i wogóle myślę że to lekarz z powołania!!!
Oczywiście ceny leczenie też bardzo mi odpowiadają!!!To jedyna dobra rzecz z tego chorubska Luny że znalazłam tę lecznicę!!!!
Co do weta to nie chcę go chwalić przedwczesnie ale po tych dwóch wizytach mam do niego wieksze zaufanie niż do weta ktory leczył Figusia przez te kilka mies!!!No i jeszcze nie widziałam żeby psy tak sie łasiły do weta i wogóle myślę że to lekarz z powołania!!!
Oczywiście ceny leczenie też bardzo mi odpowiadają!!!To jedyna dobra rzecz z tego chorubska Luny że znalazłam tę lecznicę!!!!
-
Klinika to chyba za dużo powiedziane!!!Bo to mały i skromny gabinecik ale najwazniejsze że jest czysto i że lekarz ma pojęcie o leczeniu!!!Wcale sie nie dziwię że lecznica jest skromna kiedy wet bierze takie ceny!!!Akurat jak przyjechałam to skończył sie zabieg sterylizacji u kotki i pani płaciła 60zł nie znam sie za bardzo ale wydaje mi sie ze to nie jest dużo???
A co do tamtej lecznicy to ten wet mi dzisiaj opowiadał że dwa dni po Lunie trafił do nich piesek leczony(na alergię) przez tego samego weta ze swierzbowcem ale w takim stanie że ledwo dało sie go uratowac pies mial dosłownie brzuch rozdrapany tak że krew sie z tego lała a porocz tego leczony byl jakimiś sterydami które mu bardzo zaszkodziły!!!Tak ze myslę że miałyśmy z Luna duzo szczescia że zmienilyśmy lekarza bo nie wiadomo jakby się to skończyło!!!!
A co do tamtej lecznicy to ten wet mi dzisiaj opowiadał że dwa dni po Lunie trafił do nich piesek leczony(na alergię) przez tego samego weta ze swierzbowcem ale w takim stanie że ledwo dało sie go uratowac pies mial dosłownie brzuch rozdrapany tak że krew sie z tego lała a porocz tego leczony byl jakimiś sterydami które mu bardzo zaszkodziły!!!Tak ze myslę że miałyśmy z Luna duzo szczescia że zmienilyśmy lekarza bo nie wiadomo jakby się to skończyło!!!!
-
-
-
-
One narazie nie narzekają bo babcia rozpieszcza je i pozwala na wszystko!!!To ja bardzo bym chciała żeby juz wróciły bo mąż wyjechał a mi smutno samej!!!Nawet z piesiami nie mogę się pobawić!!!Narazie jeszcze daję radę ale jestem już zmeczona!!!I psy też są jakies smutne nie rozumieją co sie dzieje ciągle je muszę odpychać i zganiać Figusia z kanapy i foteli ostatnio nawet przyniósł mi swoją szczotkę a ja nawet uczesać go nie mogę!!! żeby to już sie skończyło!!!!
-
Pieski z dnia na dzień zdrowieją!!!Figo ma juz skórę czystą a u Luny też to wygląda znacznie lepiej!!!Tylko że psy są okropnie brudne do końca kuracji nie mogę ich kąpać! No i strasznie zakołtunione zwłaszcza Figo bo boję sie czesac żeby sie nie zarazić!!!Ale kupiłam rękawiczki gumowe i chociaż trochę tych kołtunów wyczeszę!!!
-
Jakoś wytrzymam te 2 tyg ale jesli wet powie że leczenie trzeba przedlużyć to nie wiem co zrobię bo moja cierpliwosc już się kończy!!! mam nadzieję że pozbędziemy sie tego raz na zawsze!!!Wet powiedział że po leczeniu trzeba będzie zabezpieczac psy raz na 3 mies kroplami STRONGHOLD powiedział że oprócz pchel i kleszczy dzialaja one na te wstrętne świerzbowce a także na robaki wewnęrzne! Znacie może ten preparat?
-