Sissi, Iskierka, Vicky, Maddie i Ivy
-
To jeszcze kilka fotek Powiem Wam, że nie chciało mi się wracać do domu tak było tam ładnie, cieplutko i nie miałam mojego strasznego, alergicznego kataru, który mi juz 2 miesiące towarzyszy :kwasny: A wróciłam do miasta i mam ponownie. Z suniami było trochę zamieszania, gdyż obie maja cieczkę :kwasny: a wszędzie jakieś psiury sie wałęsały ale daliśmy radę A dzisiaj pobudka o piątej rano bbbrrr i rzeczywistość - praca :kwasny: Urlop mam dopiero od 1 sierpnia.
Szczyrk
Iskierka z moimi kuzynkami
Kamilka ochładzała Sissi w wodzie, Sissi taka uparta nie chciała siedzieć za nic w cieniu jest taka ciekawska, poznaje świat
sunie strasznie były zainteresowane puszczaniem kaczek na wodzie, Iskierka wskakiwała, Sissi tylko obserwowała z powagą
Nadchodzi kolejny upalny weekend nie wiem gdzie teraz pojechać, jeszcze nie zaplanowałam trasy
Szczyrk
Iskierka z moimi kuzynkami
Kamilka ochładzała Sissi w wodzie, Sissi taka uparta nie chciała siedzieć za nic w cieniu jest taka ciekawska, poznaje świat
sunie strasznie były zainteresowane puszczaniem kaczek na wodzie, Iskierka wskakiwała, Sissi tylko obserwowała z powagą
Nadchodzi kolejny upalny weekend nie wiem gdzie teraz pojechać, jeszcze nie zaplanowałam trasy
-
Super wycieczka! Kocham jeziora! A spacerowanie z sukami z cieczką tez znam...my mamy teraz szczyt... ale jak tu siedziec w domu skoro takie ładne widoki,zaraz jedziemy no i pancia sie powoli dobrze czuje!
Jakby was kiedys wyniosło nad J.Dzierżno lub Pławniowice to zapraszam do nas/jak bede w domu/ bo od nas to nie daleko/ale tam jeszcze nie bylam ;/ /
Jakby was kiedys wyniosło nad J.Dzierżno lub Pławniowice to zapraszam do nas/jak bede w domu/ bo od nas to nie daleko/ale tam jeszcze nie bylam ;/ /
http://img253.imageshack.us/img253/6594/p1110634fk6.jpg świetna fotka