Ile ważą i mierzą wasze shihtzaki?
-
-
-
-
moja impreza waży 3 kg w wieku 3 miesięcy (bez tygodnia), więc wydaje mi się, że w normie. Malutka to ona raczej nie będzie, a szkoda...wczoraj byłam z nią w sklepie i nosiłam ją na rękach - ciężko już mi było...jak postawiłam ja na chwilkę na podłoge to zaraz zjawił się ochroniarz i uświadomił mnie, że z pieskami to tylko na rękach można po sklepie chodzić. Chyba kupie jej jakiś wózeczek bo w domu zostawiać jej samej nie lubię (wystarczy, że osiem godzin musi sama siedzieć)
a dlaczego ma byc malutka ? ma byc normalnym shickiem , nie miniaturka .. jak słysze shih tzu miniaturka to az mnie trzesie :kwasny: ..ShihTzu taki ma byc , kulfonik o fajnych gabarytach , duzo włoska , duza głowa , grube krotkie łapki i ani mały ani wielki . Kiedys myslałam ze Moprgan to duzy pies , teraz okazuje sie ze wcale nie , ze jest takim mniejszym sredniakiem a ma prawie 25 cm i wazy 8.600 i wcale nie jest gruby tylko umiesniony
przeciez shih tzu to nie maltanczyk ani nie york :kwasny: mnie sie podobaja takie własnie kulfoniki.
przeciez shih tzu to nie maltanczyk ani nie york :kwasny: mnie sie podobaja takie własnie kulfoniki.