Chory Dżekuś
-
Dżeki robi sie nieznośny,nie wiem co mu odbija... Zrobił kupe... ale w domu.Był wczoraj na dworze jeszcze o 23 chodził przez pół godz. i nic ,zrobił w domu. Rano mama go zawołała(żeby pokazać mu co zrobił) a on sie na nią RZUCIŁ z zębami i zaczął warczeć.Co robie źle? Gdzie popełniam błąd? Przecierz on 2 lata był grzecznym,spokojnym i kochanym shihtzakiem, w domu robił tylko przez pierwszy tydzień z nami... Teraz dom traktuje jak WC.Pomóżcie mi!
-
Przykro mi Natulka że Dżeki tak się zachowuje!!!Nie wiem co Ci poradzić powiem tylko tyle że Figo zachowuje się podobnie jak jest na coś zły!!!Ostatnio kiedy jechałam z Luną do weta i zostawiłam go w domu samego to załatwił się na łużku!!!Mam nadzieję że to tylko przejściowe kłopoty i Dżekuś przestanie być nieznośny!!!
-
Leń się z niego zrobił. A przed załatwieniem się w domu krzyczałaś na niego itp., bo moja gretka czasem nasika na łóżku na złość. Mówisz że załatwił się wieczorem, a karaliście go rano, nie można karać psa po kilku godzinach jak nobroi, bo on nie wie już o co ci chodzi, trzeba karać zaraz jak nabroi jeśli nie zrobisz tak odrazu to juz przepadło, oglądałam kiedyś program o psach i tak mówili, może on warczał bo nie wiedział o co wam chodzi.
-
-