Chora Ami

choroby, profilaktyka
***Hera***

Post autor: ***Hera*** » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Niewiem co jest Ami, dzis w przeciagu 2 godzin wymiotowała 7 razy i jest taka osowiała, a na dodatek ma jeszcze chyba zapalenie oka bo ma takie bardzo czerwone i nonstop sobie je łapka ociera, to oczko zauwarzyłam wczoraj bo akutar bylismy u fryzjera zeby jej podcieła włoski bo była juz zarosnieta moze od włosków jej sie to zrobiło.A z tym wymiotowaniem to jak myslicie co jej moze byc???? ja mam w domu mały remont pokoju i przez drzwi przechodził taki pyłek gipsu i ona to czasami zlizywała ale jak ja widziałam to tego nie robiła, tylko ze jej sie nie da tak upilnowac zeby była cały czas koło mnie.
Dzis pojade jeszcze do weta wiec sie dowiem co jej jest napisze wam potem co powiedział.
***Hera***

Post autor: ***Hera*** » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Agus z Amisia jest juz dzis dobrze, wczoraj tylko wieczorem raz wymiotowała i od tamtej pory juz nic:) Dzis jest juz wesoła i bawi sie od samego rana:) A z oczkem tez ma małą poprawe, ale nadal bede je kropic kropelkami ze swietlika.
szary_hasior

Post autor: szary_hasior » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Bardzo się cieszę że Amisia lepiej się czuje!!! Mam nadzieję że z oczkiem też wszystko będzie dobrze!
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

noo , to troche sie spoznilam ale mam nadzieje ze juz sladu po dolegliwosciach nie ma .
ODPOWIEDZ