Harti & Morgan & Freeman
Na pewno !! do niedawna jadaly tak we trojke - razem z moja ukochana rottweilerka . nawet kiedy przyjdzie jakis piesek do nas oni patrza jak sobie z ich misek podkjada i wcale nie probuja bronic . Czasem tylko musialam Redzie mojej zanosic do lazienki by dokonczyla swoje jedzenie ,bo ina nie mogla karmy a oni woleli gotowane i wszystkie trzy ryjki w jednej misce trzymaly ;p
-
-
-
dziekuje Mimi. Bardziej od oceny sedziny cieszy mnie opinia hodowcow , ktorym Morgan podobal sie bardzo . Mimo ze przegral z czeskim psem , bo tak zdecydowala sedzina , ja jestem z niego dumna . Pieknie wygladal i pieknie sie pokazal - decyzji sedziego sie nie podwaza , wiec i ja tego nie robie, ale zdziwil nie tylko mnie wpis ze : sredniej budowy kosciec - gdzie Morgan reprezentuje typowy , mocny skandynawski typ psa , o mocnej grubej kosci i takie zawsze ma wpisy .Pierwszy raz spotkalam sie z taka opinia , Bardzo sie ciesze ogolnie z wystawy bo bylo bardzo milo fajnie i serdecznie a i Morgan udowodnil ze jest super psem, czasami wygrana to nie wszystko , choc czasem troche smuci , troche cieszy , jednak ogolnie jest cudownie !!!! Na ukonczenie chempionatu bedziemy musieli jeszcze poczekac . Nastepna wystawa - mn. w katowicach .
Pzremilo spedzony czas w towarzystwie shihtzakowych przyjaciol jest rekompensata za V2..i srebrny medal.
Pzremilo spedzony czas w towarzystwie shihtzakowych przyjaciol jest rekompensata za V2..i srebrny medal.