Harti & Morgan & Freeman

Tu umieszczamy zdjęcia naszych piesków
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Aleksandriota , za co przepraszasz , ja tylko wyjasnilam , bo nie Ty jedna myslalas ze on rudzielec . Nawet Basia ktora go widziala juz myslala ze jest czerowno -bialy a on jest zloto- bialy i jak mowie jeszcze zjasnial . W lecie to taki slomkowy az jest :rolleyes: Natula , ja mysle ze kolejne spotkania przed nami . Bardzo bym chciala Twoja Lune poznac . zreszta jakiego bym ja nie chciala poznac ?
:hyhy:
szary_hasior

Post autor: szary_hasior » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Reniu obydwa Twoje pieski są przepiękne!!!
zelka_94

Post autor: zelka_94 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

śliczne masz psiaki a u Morganka zachwyca mnie piękny lśniaci i taki gęsty włos!!!!
Fudo

bardzo , bardzo dziekuje .. Fakt , ma straszna fure wlosa , wymaga ogromnej pracy , ale juz sie przyzwyczailam i czesanie , kapiel , pielegnacja , ( choc jeszcze nadal sie ucze :] ) sprawia mi ogromna satysfakcje , choc wiem ze hodowcy nie lubia takiego gatunku wlosa , wola mniej zarosniete z mniejsza iloscia podszerstka
a Dzekus tez jest sliczny .
shantal89

Post autor: shantal89 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Wspaniałe są Twoje psiaki Morgan ma taki ciekawy kolor włosa,piekny. Dawaj więcej zdjęć z przyjemnoscia je oglądamy
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Z tym może być mały problem.... Luna idzie w sobote,ja bede na pewno od piątku do niedzieli i własnie sie zastanawiam czy w niedziele tez luny nie wziąć bo Basia chce zobaczyć no i ty.
Większość interesujących mnei ras jest w piątek i sobote to sobie w piątek na spokojnei poogladam,w sobote rodzice sie luną zaopiekują to tez mam wolne to chyba wezme ją w niedziele też,ale kurcze teraz patzre ze w niedziele są charty i pierwsza grupa też...hmmm nie wiem,zobacze jeszcze.
mysia17

Post autor: mysia17 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ale masz piekne psy!Widac,ile pracy wlozylas we wlosy Morgana.
Fudo

dziekuje , to bardzo mile
Fudo

:] wczorajsze fotki moich chlopakow , spiochow , brudaskow i wogole 100 pociech z nimi

trpoche Was zasypalam fotkami
szary_hasior

Post autor: szary_hasior » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Pieski są prześliczne!!!,a włos Morgana jest poprostu zachwycający!!!!
zelka_94

Post autor: zelka_94 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

obaj chłopcy sa cudni a Morganek ma niesamowity włos i taki prościutki - wiesz jak patrze na niego to takiego małego lewka mi przypomina z ta swoja burza włosów i ich kolorkiem.
shantal89

Post autor: shantal89 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Ooo jakie piękne fotki Twoi ulubieńcy wyglądają wspaniale. A ten włos uuuuffff wspaniały
Fudo

dzieki. Beata , kiedy kupilam Morgana ( juz chyba o tym gdzies wspominalam ) jedna z hodowczyn doradzilami "trzy szybkie wystawy " zeby tylko udalo mi sie dostac choc trzy razy doskonala i zakonczyc taz zabawe bo Morgan nie jest psem wystawowym :kwasny: Niegdy nie dostal oceny gorszej niz doskonala ! jako szczenie 2 x bo tyle byl wystawiany otrzymal w.o...... Dzis wiem ze mam fajnego psa , zawsze w niego wierzylam choc i Basia sama kiedys powiedziala mi ze on nigdy nie wygra z z innymi psami. Wygrywa , czasem przegrarowniez , ale zawsze z doskonalym opisem , z zaznaczeniem ze bardzo ladnie pokazany , ze ma bardzo ladna szate , ze doskonala budowe :] to mnie bardzo cieszy i ogromna mam z tego radoche , a ze czasem przegra ? ktos przegrac musi by inny mogl wygrac . Widzeze i Ty doskonale dajesz sobie radez wlosemwiec nie przegap szansy , jesli to co sie przydaza jest tylko malym defektem a nie wada to go pokaz , niech oceni sedzia !!!!!!! czasem jak widzisz nie warto sluchac . Mam tak wielu zyczliwych , przyjaznych mi hodowcow , naprawde wielkiej klasy ktorzy mnie wspierali , doradzali , pomagali , ze jak sobie pomysle iz moglam stracic to wszystko sluchajac jednej czy drugiej , trzeciej osoby to zaczynam podejrzewac ze nie zawsze jest czysta uczciwa gra . Nie tak dawno rowniez skrytykowala mnie przed wejsciem na ring pewna "wielka" hodowczyni , ze wlos morgana jest beznadziejny .. :kwasny: a po ocenie zerkajac w karte przeczytalam " pieknie przygotowany pies , bardzo ladna i dobra w gatunku szata " Jednym pies sie podoba innym nie i nie zawsze z powodu ze taki beznadziejny jest ! Bo wiem ze nie jest ! a kwestia wygranej to czasem przychylne badz nie oko sedziego i preferencje takiej lub innej budowy , jak i samo przygotowanie wielka role odgrywa . To juz wiem , choc nie zawsze mi to wychodzi i jeszcze nie raz sie "wyloze " bo dalej sie ucze ! :yawinkle:
Fudo

Dziekuje Marta . Bardzo dziekuje :smt008
Fudo

ulubione zajecie Morganka , to muldanie Hartusiowego uszka

czy Wasze shih tzaki tez tak liza uszy? :]

:rolleyes: zwariowane to stworzonko strasnie, ale tak samo kochane ;p
ODPOWIEDZ