Suzi chora
Biedna...Chodzi Ci o to ze zjadła jakiś pzredmiot czy coś np nie dozjedzenia zjedzenia bo jeśli to pierwsze to powinna wykupkać albo zwymiotowac ttym....
Tak na pocieszenie to moja Luna 3 dni temu zjadła woreczek śniadaniowy cały no Luna jest duża to nie shih no ale jednak dziecko i taki worek jest duży w porównaniu do paszczy i 3 dni nic i dzisiaj to zwróciła
Tak na pocieszenie to moja Luna 3 dni temu zjadła woreczek śniadaniowy cały no Luna jest duża to nie shih no ale jednak dziecko i taki worek jest duży w porównaniu do paszczy i 3 dni nic i dzisiaj to zwróciła
Dopiero teraz to przeczytałam, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy!!!! koniecznie pisz, co się dzieje i że jest już lepiej!
A co do tego zastrzyki to masakra, ja też się prawie przy nim popłakałam, jak widziałam takie smutne i przerażone oczka Mimi.... straszne, mam nadzieję, że nigdy więcej!!!
Trzymam kciuki za Suzi i mam nadzieję, że się wszystko polepszy!!!
Buzia i pomiziaj ją ode mnie i Mimi.
A co do tego zastrzyki to masakra, ja też się prawie przy nim popłakałam, jak widziałam takie smutne i przerażone oczka Mimi.... straszne, mam nadzieję, że nigdy więcej!!!
Trzymam kciuki za Suzi i mam nadzieję, że się wszystko polepszy!!!
Buzia i pomiziaj ją ode mnie i Mimi.
-
-
-
-