Karolina i Mimi
A więc zgodnie surowym regulaminem, od razu się melduję
Mam 25 lat, mieszkam w Warszawie, a Misię Mimi (mam jeszcze kilka innych imon dla mojej suczki np. Gremlinek mam od około 3 tygodni. Obecnie ma 10 tygodni.
Decyzję podjęłam dość spontanicznie, bo poprostu zakochałam się w tej rasie, no i po przeczytaniu całego mnóstwa różnych publikacji na temat shih tzu (w tym tego forum) wiedziałam już, że bez mojego shih tzu nie chcę już dłużej być )))
I teraz tak sobie razem żyjemy, ja, mój mężczyzna i nasza Mimi
Chyba tyle informacji o mnie
Mam 25 lat, mieszkam w Warszawie, a Misię Mimi (mam jeszcze kilka innych imon dla mojej suczki np. Gremlinek mam od około 3 tygodni. Obecnie ma 10 tygodni.
Decyzję podjęłam dość spontanicznie, bo poprostu zakochałam się w tej rasie, no i po przeczytaniu całego mnóstwa różnych publikacji na temat shih tzu (w tym tego forum) wiedziałam już, że bez mojego shih tzu nie chcę już dłużej być )))
I teraz tak sobie razem żyjemy, ja, mój mężczyzna i nasza Mimi
Chyba tyle informacji o mnie
-
powiem Wam szczerze, że ponieważ nigdy wcześniej nie miałam pieska i w sumie wszysyc odradzali mi jego kupno, to bardzo dużo czytałam na temat tej rasy i ogromną część informacji dowiedziałam się z Waszego fora, za co chciałam od razu podziękować. Dzięki temu naprawdę mniej stresowałam się pierwszymi dniami ze szczeniaczkiem i również teraz jestem świadoma co i jak powinnam robić a więc dziekuję )))
-