Choroby
-
-
-
ja rozmawiałam z mamą o tych kroplach ( jest lekarzem ) i powiedziała,że one nie zawierają antybiotyku, ale obkurczają naczynia krwionośne bardzo mocno, że lepiej je stosować tylko doraźnie i to tylko kilka dni ,jak z oczkami będzie naprawdę źle, przy alergicznym zapaleniu spojówek (bo to tylko hamuje łzawienie), bo potem pies sie uzależni i będzie jeszcze bardziej sie oczko ropiło. powiedziała też, ze one dają bardzo szybkie efekty, ale żeby nie zrobić krzywdy psu należy z nimi bardzo uważać ona odradza stosowanie,bo potem moze byc gorzej z oczami
stwierdziła,że do codziennego stosowania lepszy jest borasol, na przemian z naparem z mocnej herbaty i ze swietlikiem, ewentualnie rumiankiem czyli to , co większość z Was używa
to tak gwoli ciekawych informacji mam nadzieję,ze nie rospisałam sie za bardzo,ale mama jak tylko usłyszała,ze to wet poleca to wręcz kazała mi to napisać,żeby nikt nie zrobił krzywdy pieskowi (bo ona jest w Golfie zakochana )
stwierdziła,że do codziennego stosowania lepszy jest borasol, na przemian z naparem z mocnej herbaty i ze swietlikiem, ewentualnie rumiankiem czyli to , co większość z Was używa
to tak gwoli ciekawych informacji mam nadzieję,ze nie rospisałam sie za bardzo,ale mama jak tylko usłyszała,ze to wet poleca to wręcz kazała mi to napisać,żeby nikt nie zrobił krzywdy pieskowi (bo ona jest w Golfie zakochana )
-