Harti & Morgan & Freeman
Dziekuje , dziekuje , dziekuje .......
::
To był nasz kolejny wspaniały dzien. Drugi raz Morgan w posredniej i druga doskonala ocena , a to uzasadnienie przyznanej oceny
15 m-cy , silny w kości , b.dobra forma , prawidłowy zgryz , ciemne wyraziste oczy, pewny grzbiet , mocna klatka , mocna kosc , dobrze niesiony ogon , ładna siersć ...
wiecie co? ja naprawde sie ciesze i to bardzo
::
To był nasz kolejny wspaniały dzien. Drugi raz Morgan w posredniej i druga doskonala ocena , a to uzasadnienie przyznanej oceny
15 m-cy , silny w kości , b.dobra forma , prawidłowy zgryz , ciemne wyraziste oczy, pewny grzbiet , mocna klatka , mocna kosc , dobrze niesiony ogon , ładna siersć ...
wiecie co? ja naprawde sie ciesze i to bardzo
-
Basiu ... chyba ten czeski piesek , ale ja naprawde nie pamietam , byłam w szoku , sama nie do konca dowierzałam decyzji sedziny , Jej komentarz był dla mnie jak opowiesci z pieknej bajki bo tak , prawda ze sama przygotowywałam sobie Morgana . Spedzilismy dwa dni przed wystawa w Ustroniu razem ze znajomymi mopsiczkami , przyjechali w sobote znajomi z szetlandami na grila , psiaki szalały , padał deszcz , wiec wiecie jak mogł wygladac Morguś ;P.... myślałam ze sie załamie , znow widziałam nozyczki w swoich rekach , potem była kąpiel i czesanie do poznej nocy, a rano dojazd do wystawy i taka wspaniała niespodzianka Był upał , mnostwo psiakow , brak cienia , zmeczenie i Morgan ktory wychodzac na ring pokazał sie z tej jego dobrej strony jako cudowny , kochany , radosny piesek . Byłam tak samo szcześliwa jak on .
A Wam wszystkim jeszcze raz bardzo dziekuje za uznanie i miłe bardzo oceny ....
Basiu , Morgan jest złoty z białym ... zawsze taki był choc jako szczeniak miał troszke ciemniejsze to złoto . On jest teraz koloru takiej dojrzałej pszenicy , z białymi znaczeniami , bialy ogon , biale łapki i podbrzusze i troche białych wloskow na łopatkach i udach , z czarnymi wloskami na uszach , w sumie jest bardzo jasny takie slonko zlote ...;P z tych shih tzu złotych z białym ktore widziałam dotad on jest chyba najjasniejszy:D
A Wam wszystkim jeszcze raz bardzo dziekuje za uznanie i miłe bardzo oceny ....
Basiu , Morgan jest złoty z białym ... zawsze taki był choc jako szczeniak miał troszke ciemniejsze to złoto . On jest teraz koloru takiej dojrzałej pszenicy , z białymi znaczeniami , bialy ogon , biale łapki i podbrzusze i troche białych wloskow na łopatkach i udach , z czarnymi wloskami na uszach , w sumie jest bardzo jasny takie slonko zlote ...;P z tych shih tzu złotych z białym ktore widziałam dotad on jest chyba najjasniejszy:D
Ok Basiu , dawno mnie tu nie bylo , tak niestety mimo ze jest nadal ze mna , w moim sercu to jednak jest za TM .....
WSZYSTKIM MILOSNIKOM ZWIERZAT SKLADAMY NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA ZDROWYCH ,POGODNYCH , NAJWSPANIALSZYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA
ORAZ WSZELKIEGO DOBRA W NOWYM NADCHODZACYM ROKU .
:smt058 :smt058 :smt058
WSZYSTKIM MILOSNIKOM ZWIERZAT SKLADAMY NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA ZDROWYCH ,POGODNYCH , NAJWSPANIALSZYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA
ORAZ WSZELKIEGO DOBRA W NOWYM NADCHODZACYM ROKU .
:smt058 :smt058 :smt058