Piko, Nessie, Luna, Amelka, Querida & Toren
Moja czarna kulka za kilka tygodzni nie będzie już czarną kulka
Luna będzie cięzka,od małęgo będę musiała zwracać szczególną uwage na jej stawy,wydam kilkadziesiąt złotych na zabepieczenie stawów na dwa miesiące(do ok 24 miesiąca)
Będe ja nosić po schodach(na szczęscie tylko kilka schodków mamy) do kiedy mi sił starczy
Na wystawie w Szczecie byl pies z Syberi chyba ,nikt nie wie ile cm miał wysokości ale był duży ok 90 cm w kłębie(wzorzec max 76 cm-u psów, u suk mniej o dwa cm chyba)
Nie wiem ile ma ale był w klasie pośredniej,to obok to pies wzorcowy.
A to sam MIG:
Luna będzie malutk a w porównaniu do niego
Mała może mieć ok 74 cm.
Luna będzie cięzka,od małęgo będę musiała zwracać szczególną uwage na jej stawy,wydam kilkadziesiąt złotych na zabepieczenie stawów na dwa miesiące(do ok 24 miesiąca)
Będe ja nosić po schodach(na szczęscie tylko kilka schodków mamy) do kiedy mi sił starczy
Na wystawie w Szczecie byl pies z Syberi chyba ,nikt nie wie ile cm miał wysokości ale był duży ok 90 cm w kłębie(wzorzec max 76 cm-u psów, u suk mniej o dwa cm chyba)
Nie wiem ile ma ale był w klasie pośredniej,to obok to pies wzorcowy.
A to sam MIG:
Luna będzie malutk a w porównaniu do niego
Mała może mieć ok 74 cm.
Szukając tamtego zdjecia mojego znalazłam takie 3 jeszcze jak Dżek był gruby i miał futro. Te zdjecia wisiały w szkole przez kilka tyg na Gazetce pod koniec piątej klasy,mody ma nia nich niecały rok 10 miesięcy chyba
Kurde chciałam wam zrobic niespodzianke i dac dużo fotek Dżeka(przedchwilą mieliśmy sesje ) ale własnie dostałąm całą serie fotek Lunki musze je przejzeć.MAła byla dzisiaj specjalnie dla mnie ważona waży 5,5 kg
Kurde chciałam wam zrobic niespodzianke i dac dużo fotek Dżeka(przedchwilą mieliśmy sesje ) ale własnie dostałąm całą serie fotek Lunki musze je przejzeć.MAła byla dzisiaj specjalnie dla mnie ważona waży 5,5 kg
Dawałam Ciastka psom.
NAjpierw mówie siad wszystkiesiadają,dostają ciastko po kolei ,potem mówie Marfie Ucho łapa ,łape dają wszyscy,Amuś łapa łape dają wszyscy,Larwa daj łape,łape dają wszyscy to dostają pokolei ciastka.Potem następna komenda "daj głos" fajnie jest tu z nimi
Zdjęcia Lunki popołudniu bo szczerze mówić dopiero teraz wyciągłam aparat
NAjpierw mówie siad wszystkiesiadają,dostają ciastko po kolei ,potem mówie Marfie Ucho łapa ,łape dają wszyscy,Amuś łapa łape dają wszyscy,Larwa daj łape,łape dają wszyscy to dostają pokolei ciastka.Potem następna komenda "daj głos" fajnie jest tu z nimi
Zdjęcia Lunki popołudniu bo szczerze mówić dopiero teraz wyciągłam aparat
Byliśmy w hurtowni(Basia zagrody nie było),kupiłyśmy wyprawki dla maluchów(miska,filcak,szczotka,smycz i obroża szczenięca) ja dołożyłam troche do smyczy i obróżki i mamy inną niż reszta taką pomarańczową co jak urośnie bedzie dobra,a teraz mi dadzą na ten czas co tu jerstem taką jedną małą bo mają.Luna na pewno wyrośnie z tej obróżki ale to jak dorośnie to jej sie łańcuszek kupi.
KUpiłam jeszcze jedną miske,kaganiec,szampon(Hery nie było a tak bedziemy mieć z Hery),odświeżacz do pyska,obroże p/kleszcza i pchłom(w normalnym zoo to na 4 miesiące taka po 30 zł a tu na 8 miesięcy dobrej firmy i po niecałe 10 zł
A piszczałka jeżyk dla Dżeka.
JAk wam się smycz podoba?
Jedno zdjęcie Lunki w kagańcu,zaraz dodam resztę bo mnie wołają do maluchów.
A Luncia też za mną chodzi reszta spi a ona podgryza mnei za włosy i liże.
NAjlepiej to jej mama liże ,wystarczy ze raz iżnie i jesteś cały mokry a na na razie nie kończy
KUpiłam jeszcze jedną miske,kaganiec,szampon(Hery nie było a tak bedziemy mieć z Hery),odświeżacz do pyska,obroże p/kleszcza i pchłom(w normalnym zoo to na 4 miesiące taka po 30 zł a tu na 8 miesięcy dobrej firmy i po niecałe 10 zł
A piszczałka jeżyk dla Dżeka.
JAk wam się smycz podoba?
Jedno zdjęcie Lunki w kagańcu,zaraz dodam resztę bo mnie wołają do maluchów.
A Luncia też za mną chodzi reszta spi a ona podgryza mnei za włosy i liże.
NAjlepiej to jej mama liże ,wystarczy ze raz iżnie i jesteś cały mokry a na na razie nie kończy
-