Harti & Morgan & Freeman

Tu umieszczamy zdjęcia naszych piesków
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

;P
zelka_94

Post autor: zelka_94 » pn lis 14, 2016 6:59 pm

normalnie łapiesz fotką w locie to swoje cudo - śliczke zdjęcia
adm-tg
Site Admin

Post autor: adm-tg » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Renia a może zakładaj mu papiloty cału czac?
Mi sie wydaje to takie denerwujące i męczące dla ps anie jest a zawze coś z włosa ocali... i chłodniej mu chba bedzie teraz ? Zreesztą ja sie nie zanm.
Olka

Post autor: Olka » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Na tym drugim zdjęciu to mi gretke przypomina, mają takie same oczka i puszczek i to spojżenie, tylko że morgan jest bardziej puszysty i ma 2kg więcej
Fudo

dziekuje !!!! milo ze sie podoba
basia , musze sie dokladniej przyjzec Greci , bo jesli tak mowisz to p[ewnie tak jest a to dwa kilo wiecej to sie czuje kiedy Morganek mowi : nie ide dalej i jak zaba sie kladzie jak na tej przedostatniej , po czym musze go troche niesc i wmawiam mu ze juz go nozki nie bola , ( a mnie rece odpadaja ..) i potem juz sam dalej do domu zasuwa
Natulka .. wiem .. wiem ze papiloty ochronily by ten jego wlos , nie wycieralby sie , i pewnie tak nie brudzil jak rozpuszczony , pewnie tez i mniej goraco by mu mylo , musze mu zalozyc , ale to jutro po kapieli , dzis dam mu jeszcze polatac w takich klakach ..Ale masz racje i trzeba mi bylo zeby ktos mnie zmobilizowal , wiec dzieki
ja sie tylko zastanawiam jak radza sobie Ci ktorzy maja ich kilka bo mnie na pielegnacje morgana , kapiel + cala reszta zabawy z kosmetykami do tego suszenie i czesanie to dobre bite 4 godz , a potem jeszcze papiloty na ta kupe futra to calu dzien prawie mam z glowy , albo nicke .. i na drugiego juz by mi czasu nie starczylo , chyba ze na drugi dzien kolejnego psiaka "D albo ja jestem jakas nie pociumana i tak dlugo mi schodzi ;P
Fudo

milo mi bardzo .. dziekuje
wykapany Morganek

wysuszony..

uczesany

no prawie uczesany :glupek: bo teraz przerwa przed c.d...
Fudo

Dagus dzieki ..
no to c.d. czesania :glupek:

juz dosc ! <modlesie> dobra ? <:plizzz:>

noo, dobra , :przytul: niech Ci bedzie <onajego>

to na razie koniec z czesaniem ( 12.10 - 15.50 :glupek: )

potem moze sie zmobilizuje i papiloty zrobie :aloha:
zelka_94

Renia on jest cudny i świetny z niego model - pozy pierwsza klasa , jak na niego patrze to zawsze mam obawy czy ja podołam takiemu wyzwaniu jak perfekcyjnie utrzymane włosy Morganka.
Co tam słychać odnośnie braciszka Dżekiego bedzie ta osoba zainteresowana bo na forum dowiedziałam się że rodziców ma całkiem dobrych a Lola właśnie kończy championat została jej jedna wystawa krajowa.
Fudo

Qrcze ... kilka dni braklo .. Pani ta zamierzala kupic z ogloszenia ;" miniaturowego shih tzu " , na szczescie moja znajoma zapytala mnie czy znam taka rase i jakie to sa pieski . Oczywiscie nie ma miniaturowych shih tazakow , ja mowie ze to barbazynskie krzyzowki sa !!!!! nie wiem komu chce sie takie eksperymenty robic i nazywac takie psiaki mieszance zapewne , miniaturowymi shihtzakami.. wrrrr, ale wracajac do tematu Pani ta dzieki tej informacji znalazla hodowle w ktorej sa male shih i dala juz zaliczke , wiec nie moze wziasc teraz braciszka . Przepraszam za zamiesDzanie , ale tak to aktualnie wygl;ada . malemu zycze by znalazl swoj domek :
Beatko , jesli ja dalam rade to Ty tez zapewne , nie trezba sie lamac a w chwilach zwatpienia pisz do mnie a ja Cie bede mobilizowac . uwierz mi ze Morgan to byl ciezki przypadek .. ale dalam rade bez nozyczek i maszynki .. wierze ze kazdy kto tylko chce poradzi sobie swietnie bede trzymala kciuki i powodzenia
zelka_94

Wiesz Reniu u nas jest pełno tych "miniaturek"dwa tygodnie temu byłam na targu zwierzęcym i widziałam psiaka i kartkę mini shih-tzu do 4kg i obok yorki szkoda dyskutować przecież to już nie shih-tzu tylko kundelek.
Co do Magika to nie wiem jak go zobaczę w Kaliszu to możliwe że bedę sama się zastanawiać ale jak ulegnę to trzeciego psa mój mąż już nie przełknie a tybetan to jest moje marzenie . Wolałabym żeby znalazł dobry dom i będę dalej wypytywać bo hodowczyni jest nadwyraz godna polecenia traktująca swoje psiaki niemal jak dzieci ...
Fudo

no szkoda w takim razie ze troche pozno sie dowiedzialam ..
najwazniejsze by mialy te psiaki ( zreszta wszystkie ) kochajacy dom bo to takie kudlate kupki szczescia .. a tak a propos warunkow ..

nooo , to popatrzcie jak ja to na lozeczku niby spie ...

i na poduchach ...

taka mam podusie ...

.. ot , i cala prawda ....

;P
***Hera***

Post autor: ***Hera*** » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Witam!! Masz piękne pieski, a Morgan jest cudna
adm-tg
Site Admin

Normalnie zdjęcie super, a model to prawdziwe cudo! Strasznie mi sie na tym zdjeciu podoba Normalnie super !Ekstra!
adm-tg
Site Admin

Zauważyłyście ze długo juz reni nie ma,ze o Morganku i reszcie nei wspomne...
Barkuje mi tych dłuugich postów reni
Fudo

Kochane jestescie .. milo tu zagladnac mialam troche urwanie glowy , jak zwykle swoje i nie swoje sprawy ;P ... poza tym , no qrcze , nic ciekawego sie nie dzieje , bo coiagle deszcze , burze itd.. ale dzis idziemy na spacer dlugi , nie pada deszcz , biore aparat ;P i wpadne tu wieczorkiem , tez za Wami tesknie , a chyba sporo mam do czytania i ogladania , mam nadzieje .. Jesli ktos ma nie uzupelniony topik w galerii swojej pieknosci to macie jeszcze troszke czasu , potem bede krzyczala o fotki ;P ..
ODPOWIEDZ