XVII CACiB KATOWICE 18.03
-
kamila_1197
W poście nie ma ani jednego słowa świadczącego o wyśmiewaniu. Nie przesadza pani troszkę Pani Magdo z tą zaczepką ? Więcej dystansu do świata shih tzu i do wypowiedzi na tym forum proponuję Pani . Ponadto błąd jest po stronie oddziału a nie pani Agnieszki bo stawka jest podana jako skatalogowana wraz z numerami startowymi więc nie miałem na myśli żadnej osoby !
Ja nie widzę, nr katalogowych ale może mam inny plan sędziowania.. w trakcie kilkugodzinnej pracy nad zrobieniem stawki nie było żadnych nr teraz sprawdziłam i nie mam żadnych nr katalogowych przy psach.. gdyby były nr nie było by przypasowywania psów do poszczególnych klas.. bo pies który ma 16 miesięcy może iść w kilku klasach..
-
kamila_1197
ale to są psy wstawione przeze mnie i przez Agnieszkę gdzie siedziałyśmy kilka h żeby przypasować psy.. więc szczerze mówiąc nie wiem czy wszystkie psy są w odpowiednich klasach.. przy nazwiskach nie ma nr jest podana tylko stawka ilościowa.. i tak brakuje 2 psów ( baby i otwarta) wg tego co dopasowałyśmy..
-
kamila_1197
-
kamila_1197
Nie zrobiłam z tego afery.. ale każdy człowiek jest człowiekiem i nie ma ludzi idealnych, zdarzają się błędy..
a Katowice nie podają od ładnych kilku lat pełnej stawki czyli takiej ala katalogowej, w zeszłym roku ja wstawiałam pełną stawkę, którą zdobyłam już na wystawie z katalogu..
i nie ma tematu.. wstawione psy są znalezionymi wśród spisu wystawców, stawka sklecona, mam nadzieje ze w większości przypadków psy są w dobrej klasie, mam nadzieje ,że bury nie dostanę ,że pies który ma 16 miesięcy nie będzie szedł w pośredniej a w championach.. itp.
a Katowice nie podają od ładnych kilku lat pełnej stawki czyli takiej ala katalogowej, w zeszłym roku ja wstawiałam pełną stawkę, którą zdobyłam już na wystawie z katalogu..
i nie ma tematu.. wstawione psy są znalezionymi wśród spisu wystawców, stawka sklecona, mam nadzieje ze w większości przypadków psy są w dobrej klasie, mam nadzieje ,że bury nie dostanę ,że pies który ma 16 miesięcy nie będzie szedł w pośredniej a w championach.. itp.