NOWY TARG - 10.07.2011

stawki, relacje z wystaw, wyniki, zdjęcia
moRRo

Post autor: moRRo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

To wystawa chyba dla wszystkich udana
Wielkie gratulacje!
Szczególne oczywiście dla Reni i mojego ulubieńca Felusia
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Tak udana pod każdym wzgledem , pomijając tradycyjna tam burzę ..Aniu serdecznie dziekuję Ja bardzo sobie cenie opinie Pani sedziny Szulc , bo po pierwsze to wieloletni hodowca , kiedys hodowała pudle wiec także rasa ozdobna , a po drugie lekarz weterynarii i moim zdaniem fachowiec na odpowiednim miejscu:) ,
moRRo

Post autor: moRRo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

I bez względu na to, co mówią niektórzy, ja też uważam, że swoje wie
Bardzo ja lubię też tak po ludzku, bo to bardzo kulturalna i pomocna osoba...
isabella

Post autor: isabella » pn lis 14, 2016 6:59 pm

Wzrok mnie myli , czy faktycznie nie ma fot...?

Dziewczyny , wyszperajcie cóś , proszę!
Fudo

Post autor: Fudo » pn lis 14, 2016 6:59 pm

ja niestety swoich Freemana nie mam to co miałam zrobione swoim aparatem innym pieskom wysłałam i wykasowałam z aparatu i kompa i jesli właściciele zdecyduja sie je pokazac to bedą a nie to niestety nie bedzie . Jesli otrzymam cos z Felusiem to wstawie .

...( a tak poza tym to jak napisałam - wystawa była super , atmosfera tym bardziej!!!!! a ktos usilnie stara sie to zepsuć !!!!
Ciekawa jestem komu zależy na sianiu plot i fałszywych oszczerstw , ktos kto to robi niech sie zastanowi czy warto uprzykrzac sobie i innym życie , rozsiewać ploty i nienawiśc ???? tego kto tak robi odsyłam do moich wcześniejszych wypowiedzi !!! jak jest tu jakiś DEBIL który nie rozumie co sie pisze to niech lepiej sie dokształca, podejmie jakąś naukę albo podstaw jezykowych albo chocby dobrego wychowania i kultury ! a nie zajmuje plotami przekrecając słowa napisane a potem zdania wyrwane z kontekstu z własnymi komentarzami śle " w świat" . . Przykro mi że tyle zła i nienawiści jest wśród właścicieli tak pieknych piesków !!! Obiecuje że to wyjaśnie i publicznie podam kto to taki???? bo ja mam przyjemnośc z posiadania własnych piesków i lubie wystawy , lubie podziwiac inne piekne pieski i potrafie szczerze im kibicowac ! i nie zamierzam tego zmieniac chocby nie wiem co kto mówił !
ODPOWIEDZ