Mandi jest po liftingu i dzięki temu kąpię ją co 2 tygodnie , jak parę dni przeciągnę to dramatu nie ma...
Aurolek biega w pełnej krasie i ją kąpię baaardzo regularnie - co tydzień. Tak mam ustawione i choćby się waliło i paliło , to kąpiel jest
Pani Danusiu , a co się tyczy ludzi spotkanych na ulicy , to ja już dawno temu przestałam mówić , że dziewczyny z rodowodem , czym je karmię , ile zajmuje pielęgnacja - bo to budzi agresję , dosłownie. Przestałam już tłumaczyć , że to co widzą na mojej młodszej dziewczynce to nie jest ozdoba , ani papryczki , ani truskaweczki , ani też bombeczki; ludzie tego nie rozumieją , że pies wystawowy , że to chroni włos. U nas wszystko co inne postrzegane jest jako złe. Bardzo dobrze , że poszła Pani dalej - szkoda naszych nerwów i czasu na takie do niczego nie prowadzące dyskusje.
Pozdrawiam!
Zabiegi kosmetyczne
Dzięki Wam za odpowiedź. Ja niby to wszystko wiem ale czasami poprostu opadają mi ręce na ludzką głupotę, dlatego jeszcze raz dla pewności zadałam to pytanie. Amanda masz rację, że u nas wszystko co inne postrzegane jest jako złe i to nie tylko dotyczy psiaków. Mam niepełnosprawnego wnuczka i chociaż uczęszcza do klasy integracyjnej musi znosić wiele przykrości od innych dzieci. Ludzie poprostu są nietolerancyjni i bezwzględni w swoim postępowaniu. Dziwi mnie to, że większość nie widzi nic złego w "fabrykach psów" i nie obchodzi ich los biednych zwierząt a nie mogą pogodzić się z tym, że ktoś pielęgnuje swojego psiaka i utrzymuje go zawsze w dobrej formie, że zawsze jest czysty i uczesany.Dzięki za słowa otuchy. Pozdrawiam.
musiałam wykąpać Lunę(Lili zresztą też)....myślałam,że wytrzymamy do weekendu,ale brud niesamowity....zmieniłam odrazu poszwy w posłankach,i wstawiłam to wszystko do prania+ubranka.....lekko podsuszyłam suszarką.....nie pamiętam kiedy ostatnio kapałam psy o takiej porze?....w domu ciepło,zaraz zacznie się gonitwa,więc za 15 minut będą już całkiem suche ....i takie czyste i pachnące