Krajowa Wystawa 5/6 marca 2011r. Drzonków.
-
-
-
Dziękuje za gratulacje.Myśle że wszyscy zadowoleni byli bo i piękna atmosfera i pogoda to jeszcze wspaniali wystawcy.Nie zadowolonych tym razem nie było Nie spodziewałem się ,że taka piękna hala może być na takiej wsi jak Drzonków. Bo to ze to wieś (bardzo ładna zresztą) to fakt nie zaprzeczalny.
Ilonko - Shila jest na przedostatniej fotce -wystawiła mi ją Pani Ałła Woźniak z hodowli Mr Shih:)
Pani Sawkowa robiła fotki (duzo fotek) Jak wróci z wystawy dzisiejszej w Jarosławiu to poprosze ją o przesłąnie to umieszczę. Miałą profesjonalny aparat to do moich fotek się nie bedzie umywała jakość zdjęć.
Polecam wszystkim na przyszły rok tą wystawę. Bardzo wysokiej klasy hala,dużo miejsca .prąd (gniazdka )i czyściutko. Osoby sprzątające widoczne cały czas. Sprawne sędziowanie.
Miło mi było poznać Marici ze swoim pięknym psem. Jeszcze raz dziękuję za gratulacje i pozdrawiam wszystkich i ...... do zobaczenia ...
Ilonko - Shila jest na przedostatniej fotce -wystawiła mi ją Pani Ałła Woźniak z hodowli Mr Shih:)
Pani Sawkowa robiła fotki (duzo fotek) Jak wróci z wystawy dzisiejszej w Jarosławiu to poprosze ją o przesłąnie to umieszczę. Miałą profesjonalny aparat to do moich fotek się nie bedzie umywała jakość zdjęć.
Polecam wszystkim na przyszły rok tą wystawę. Bardzo wysokiej klasy hala,dużo miejsca .prąd (gniazdka )i czyściutko. Osoby sprzątające widoczne cały czas. Sprawne sędziowanie.
Miło mi było poznać Marici ze swoim pięknym psem. Jeszcze raz dziękuję za gratulacje i pozdrawiam wszystkich i ...... do zobaczenia ...
Ja również dziękuję, za gratulacje wystawa była na prawdę b. dobrze przygotowana a atmosfera super, spokojnie bez nerwów , Shila wyglądała rewelacyjnie jeszcze raz moje gratulacje chociaż to nasza rywalka nie Jasieńku ale zostało w rodzinie, teraz do zobaczenia w Katowicach to będzie nas chyba dużo więcej , przykro mi że nie mam zdjęć ale moje nie nadają się do publikacj jak zwykle
-
oto filmik psy otwarta http://www.youtube.com/user/izasch#p/a/u/0/eozWcUJJLUA