UWAGA- niepolecane hodowle
UWAGA- niepolecane hodowle
zapewne chodzi pani po aukcjach takich jak allegro dlatego przestrzegam przed [Edit by Admin: Link nie działa] ta Pani nie prowadzi Hodowli, jej rodowody są wystawiane przez nią samą. Swoich klientów potrafi ciągać po sądach udając niewinną. Słyszałam o przypadku psa z jej "hodowli" który był chory i zaniedbany. Może mówić i obiecywać cuda na kiju ale tak naprawdę to zwykła oszustka.
-
Moje psy są co prawda od niej ale to zanim wypłynęła o niej prawda .. i byłam u niej 2 razy raz zobaczyć Roksi i raz Rupcia i nie mogłam nic złego powiedzieć tylko tyle że miała ich dużo z tym tylko że wtedy działała w ZK i wiedziała o tym że przyjadę. ponoć były jakieś interwencje .. ale ona jest jak szczur na domiar złego skarży dziewczyny które na forach piszą o niej prawdę. Ciągle zmienia nazwiska no i nazwy hodowli. Doszło do tego że sama założyła coś tam i wystawia rodowody ale nie wiem z kim ona współpracuje bo ani PKPR ani Federacja Kynologiczna tym bardziej nie ZK z nią współpracować nie chce. Ostatnio miałam przez nia problem z Kasią od Suzi bo tą dziewczynę znów chce po sądach ciągnąc za prawdę wypisana na dogo ;/ żal ..
super decyzja! wielkie gratulacje!
proponuję nawiązać kontakt z hodowcami, wypytać, duża część godzi się na raty bądź inne warunki. na prawdę warto poszukać dobrego hodowcy, który wyjaśni wszystko, pomoże gdy zajdzie taka potrzeba. dobry hodowca to taki, który nie oszukuje i interesuje się dalszym życiem psa
warto poczekać na tego wymarzonego maluszka z rodowodem
proponuję nawiązać kontakt z hodowcami, wypytać, duża część godzi się na raty bądź inne warunki. na prawdę warto poszukać dobrego hodowcy, który wyjaśni wszystko, pomoże gdy zajdzie taka potrzeba. dobry hodowca to taki, który nie oszukuje i interesuje się dalszym życiem psa
warto poczekać na tego wymarzonego maluszka z rodowodem
w gruncie rzeczy jeśli już trochę jest odłożone to 1500zł to nie jest wysoka kwota a powiem szczerze , że dopiero teraz widzę jak warto czekać. I dlatego zbieram 7 tys na psa haha w przeliczeniu psy za 500zł tanio ale doliczając koszty ewentualnego leczenia to się nie opłaca nie wspomnę o tym że pies wyjdzie pokraczny
-
myśle ,że decyzja jak najbardziej przemyslana i mądra u mnie zawsze gościly kundelki i do tej pory jest prawie owczarek,ale jak ubzduralam sobie psa z papierem to szukalam i szukalam...i dzisiaj jestem bardzo zadowolona z jednego zrobiło sie cztery ;-p Karat niedawno skończył 2 lata,wydaje mi sie ze juz dłuuugo jest ze mna a z drugiej strony jeszcze niedawno kombinowałam jak tu szczeniakowi włosy z ucha wyskubać ;-p ;-p a dobry hodowca to skarb !!!!! dlatego mam 2 psy z tym samym przydomkiem