Szczeniaki z Hodowli "ELMANDI"
-
Miałam nadzieję, że właśnie Archee będzie wystawiany, ale w poniedziałek go widziałam i nie obędzie się chyba bez filcaka do rozcinania kołtunów. Właściciele wyprowadzają go na dwór w szelkach:(
Arinka (w domu Tosia) też jest we włosie, ale ma podobny problem jak Archee, więc nie wiem jak to się skończy. Ostatnio widziałam ją na wystawie w Rybniku
Reszta obcięta
Arinka (w domu Tosia) też jest we włosie, ale ma podobny problem jak Archee, więc nie wiem jak to się skończy. Ostatnio widziałam ją na wystawie w Rybniku
Reszta obcięta
-
Tosia ta co widziałam w Rybniku śliczna dziewczynka,wielka szkoda ,że nie będzie wystawiana:(szkoda ,że nie mieszka blizej ciebie to juz byś dopilnowała
Zawsze dziwi mnie to ,ze ludzie kupują psy długowłose i póżniej obcinają,najgorsze jest to ,że robią to sami i wychodzą z tego maszkarki:(tylko pycholek szicakowy zostaje:)
Zawsze dziwi mnie to ,ze ludzie kupują psy długowłose i póżniej obcinają,najgorsze jest to ,że robią to sami i wychodzą z tego maszkarki:(tylko pycholek szicakowy zostaje:)
-
-
-
Miło mi poinformować, że w naszej hodowli "ELMANDI" w dniu W dniu 31 lipca 2011 – przyszły na świat szczenięta: 4 pieski (Erwin, Enzo, Enrico,Eduardo) i 1 suczka (Emylly - na zdjęciach po prawej)
Ojciec szczeniąt:
TUSCANY’S CHALLENGER At Acte, Interchampion, Champion Polski, Champion Rosji, Champion Litwy, Champion Łotwy, Champion Białorusi, Zwycięzca Europy środkowej i Wschodniej, Zwycięzca Klubu 2001, Zwycięzca Klubu 2002, Zwycięzca Klubu 2003, Zwycięzca Polski, Wielokrotnie BiS.
Matka szczeniąt:
DARINA Perła Dalekiego Wschodu,
Młodzieżowy Champion Polski, Wielokrotna złota medalista
Ojciec szczeniąt:
TUSCANY’S CHALLENGER At Acte, Interchampion, Champion Polski, Champion Rosji, Champion Litwy, Champion Łotwy, Champion Białorusi, Zwycięzca Europy środkowej i Wschodniej, Zwycięzca Klubu 2001, Zwycięzca Klubu 2002, Zwycięzca Klubu 2003, Zwycięzca Polski, Wielokrotnie BiS.
Matka szczeniąt:
DARINA Perła Dalekiego Wschodu,
Młodzieżowy Champion Polski, Wielokrotna złota medalista
-