CWC Jarosław
-
mateusz89harta
-
momijimanju
-
aniagrzesiek2
Ewa ja Cie rozumiem co prawda nie w shih ale jak zobaczyłam stawke CTR(co prawda nie chodzi o psy tylko ludzi wschodniojezycznych...) to "nie ja dziękuje,nie jade" nie bede jechac prawie 400 km w jedna str zeby sie podenerwowac i zobaczyc te same twarze przez które w Rzeszowie wszyscy polacy przegrali..nieuczciwie
mimi powodzenia
mimi powodzenia
-
mateusz89harta
-
mateusz89harta
nie trzeba psa wystawiać żeby pewne rzeczy widzieć a każdy pies ma jakieś "usterki" bo to żywe stworzenie
a dystans do swoich psów mam ogromny,dlatego jeszcze jeżdżę na wystawy!!! (innym też by się taaaki dystans przydał )A skoro nie jest Pani osoba,która mnie dobrze zna to proszę nie oceniać mnie i moich poglądów. A układy i układziki na tym świecie był i będą i nikt nie uwierzy,że ominęły kynologię. bez względu na moje nic nie znaczące psy.
a dystans do swoich psów mam ogromny,dlatego jeszcze jeżdżę na wystawy!!! (innym też by się taaaki dystans przydał )A skoro nie jest Pani osoba,która mnie dobrze zna to proszę nie oceniać mnie i moich poglądów. A układy i układziki na tym świecie był i będą i nikt nie uwierzy,że ominęły kynologię. bez względu na moje nic nie znaczące psy.
-
momijimanju
-
mateusz89harta